Kopersgids Voor Het Kiezen Van De Ideale Brandwerende Kluis En Geluid

Dus je hebt de beslissing genomen die je nodig hebt een brandwerende onschadelijk voor uw eigendom of zakelijke onderneming, maar waar zou je beginnen? Om de verschillende soorten brandwerende soorten te herkennen die op de markt kunnen worden aangeboden Klik hier https://www.kluis-brandkast.nl/, is het het beste om een checklist te genereren van dingen die u kunt beveiligen en begrijpen hoe kwetsbaar ze zijn voor warmte en open haard. Dit kan uiteindelijk tot een beslissing komen welke stijl en hoe belangrijk een beveiligingskluis is die u nodig hebt.

Hebt u back-upmedia opgeslagen voor kleine bedrijven (cd’s, dvd’s, tapecartridges, videoclips, enzovoort)? Of heeft u gekoesterde foto’s of sieraden of erfstukken opgeslagen die kunnen worden beïnvloed door ernstige hitte? Met de hoeveelheid producten en de manier waarop ze belangrijk zijn, kunt u ook selecteren in welk soort brandwerende kluis het het beste is om in uit te geven.

Wat precies Nauwkeurig is echt een Brandveilig Beschermd?

Heel goed, de oplossing is eenvoudig, maar meestal verkeerd begrepen. Een brandwerende bescherming is eigenlijk een veilig en gezond bedoeld om inhoudsmateriaal te beschermen tegen warmte en haard. De meeste kluizen worden vaak op de markt gebracht met een UL-classificatie om een unieke hoeveelheid van uw tijd te krijgen. Omdat een onschadelijke bescherming suggereert dat het brandveilig is, zal het niet betekenen dat het echt volledig onverwoestbaar is!

Verward over UL Rankings? Laten we het duidelijk maken. UL (Underwriters Laboratories) kan een non-biased non-profitbedrijf zijn dat de bescherming van klantgoederen beoordelen en premiums. Voor iedereen die op zoek is naar uw brandwerende, wilt u de UL-classificatie analyseren die u extra kan laten zien met betrekking tot de unieke rangschikking die veilig en gezond heeft verdiend.

UL-scores voor brandveilige kluizen

1/2 uur – UL cursus 350. Deze score betekent meestal dat waardevolle spullen tot ongeveer 30 minuten kunnen worden geconfronteerd met een buitentemperatuur van 1550 niveaus.
één uur – UL klasse 350. Deze classificatie geeft aan dat kostbaarheden hitte tot een uur kunnen verdragen met een buitentemperatuur van 1700 graden.
een uur + – UL cursus 350. Deze rangschikking geeft aan dat waardevolle spullen maar liefst 1 uur bestand zijn tegen warmte met behulp van een buitentemperatuur van 1700 niveaus, en een effect kunnen overleven door een daling van 30 tenen te gebruiken.
2 uur – UL klasse 350. Kostbaarheden worden bijna twee uur beschermd met een buitentemperatuur van 1850 graden.
2 uur+ – UL klasse 350. Kostbaarheden worden beschermd voor maar liefst twee uur met buitentemperatuur van 1850 niveaus, evenals overleefde daling kijk eens op puin van 30 ft

Een product kiezen
Door gebruik te maken van deze richtlijn voor UL-scores kunt u beslissen welke vorm van brandveilig veilig en geluid u nodig heeft. Zodra u hebt vastgesteld hoeveel beveiliging u nodig hebt, kunt u een glimp opvangen van een vertrouwde fabrikant, zoals Sentry Safe and sound of Protex Risk-free. Beide bedrijven bieden haardbestendige kluizen in verschillende afmetingen voor residentieel of professioneel gebruik.

Talrijke brandwerende kluizen komen die een reeks vergrendelingsmechanismen heeft, waaronder combinatiesloten, elektronische sloten die openen via een elektronische pincode, of misschien de stijgende gemeenschappelijke biometrische kluizen.

Elke soort brandwerende beschermd heeft het heeft positieve aspecten in het toestaan (of het vermijden van het gebruik van de onschadelijke), en mos komen met een paar soort override essentieel om te leveren moet echt een combinatie ontbreken. Ook verschijnen er veel brandwerende kluizen met verstelbare kasten en compartimenten om uw waardevolle spullen gestructureerd te houden.

Het kopen van een brandwerende kluis kan duur lijken nadat u begint met het evalueren van modellen; dat gezegd hebbende, zullen de meeste kluizen een levenslange tijd van voordelen bieden, samen met de geruststelling die binnenkomt met het herkennen van uw onbetaalbare waardevolle spullen worden bewaakt tegen diefstal, rook, h2o en brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *