Accufietsen – uw optie om uw ecologische voetafdruk te verkleinen!

Batterijfietsen zijn meestal niet gelijkwaardig – Waar moet u op letten tijdens de meest effectieve fiets accu

U betaalt uw geld zodat u gewoon uw keuze maakt, maar nadat u een e-fiets (ook bekend als Battery Bikes) heeft gekocht, waar betaalt u precies voor? Voor welk doel dan ook, velen van ons blijven echt de behoefte voelen om een ??fiets primair te beoordelen op basis van de verkoopprijs van de bestelling, nadat we minimaal rekening hebben gehouden met of begrip hebben voor het belangrijkste verschil in mogelijkheden, technologische innovatie of materialen die anders hebben een aanzienlijk effect gehad op de snelheid en prestaties.

De eerste is de batterij zelf. De technologische innovatie van batterijen is echt een vrij dynamisch en snel overdrachtsveld dat nu geschikt is. Hoewel verschillende leveranciers graag de nominale spanning in hun apparaten zullen schatten, is wat vaak extra relevant is, de ware make-up van de batterij alleen, aangezien de verschillende systemen enorm variëren qua functionaliteit en prijs. Loodzuurbatterijen (Pb) zijn een veelvoorkomende ouderwetse knowhow. Ze worden steevast ontdekt op veel goedkopere uitrusting en straffen de berijder door middel van hun grotere overgewicht en relatief geleidelijke oplaadcycli. Op nikkel gebaseerde systemen (nikkelmetaalhydriden of NiMH) zijn lichter dan directe zuurbatterijen en daarom veel gebruiksvriendelijker, hoewel ze ervaring hebben met het verliezen van hun kosten boven tijd, ook al worden ze niet gebruikt. Op lithium gebaseerde batterijtechnologieën zorgen voor een welkome afname van het lichaamsgewicht, een grotere elektrische vermogensdichtheid en ongetwijfeld betere oplaadkarakteristieken en houdbaarheid. Laptops en mobiele telefoons worden nu normaal gesproken aangedreven door lithiumcellen, en vanwege het feit dat ze worden gebruikt in deze items (die gewend waren om nikkel-gecentreerde cellen te gebruiken), zijn de totale afmetingen en gewichten gedaald tijdens het gebruik en is de functionaliteit toegenomen.

Vervolgens kan de beste manier waarop de motor wordt beheerd, variëren. Sommige, steevast meer betaalbare e-bikes, maken gebruik van een gemakkelijke verandering die geen controle heeft over de hoeveelheid elektrisch vermogen die nog steeds gemakkelijk beschikbaar is in de motor. Hoewel dit een laag geprijsd en werkbaar antwoord kan zijn, kan dit de fietservaring zeker oncomfortabel maken om te rijden en als je naast een buddy of partner wordt gereden, moeten elke fietser samen beginnen, anders kan het gat tussen de twee niet gemakkelijk worden overbrugd.

Een evolutie in de verandering zal de draaigreep zijn die de rijder in staat stelt om de hoeveelheid vermogen die voor de motor wordt verzonden, te fluctueren. Dit type beheer overwint veel van de nadelen van de geschakelde procedure, hoewel het de motor in alle situaties bekwaam blijft aandrijven en de rijder voortdurend wat gas moet geven, zodat je het momentum kunt behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *